Feestelijke start Parkinson Café Land van Cuijk op 7 november

Dinsdag 15 oktober 2024Zorg & Welzijn

Het Parkinson Café Land van Cuijk is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson(ismen) te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact met lotgenoten en daarnaast wordt er informatie gegeven over de ziekte van Parkinson. 

Feestelijke start

Donderdag 7 november is de feestelijke start van het café. Mensen met Parkinson en naasten uit gemeenten Land van Cuijk, Gennep en Bergen zijn van harte welkom.

Locatie: MFC het Kruispunt, Kerkplein 6 in Beugen, van 14.00 tot 16.00 uur.
De zaal gaat open om 13.30 uur.

Opgave vooraf is gewenst: info@parkinsoncafelandvancuijk.nl 
Meer informatie op de website: www.parkinsoncafelandvancuijk.nl 

Elke 1e donderdag van de oneven maanden

Vanaf 7 november is er voortaan elke 1e donderdag van de oneven maand een Parkinson Café Land van Cuijk.

Laatste nieuws

Week van de palliatieve zorg in Land van Cuijk

In de Week van de Palliatieve Zorg kunnen inwoners van het Land van Cuijk een afspraak maken bij VPTZ (vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg) Land van Cuijk - Hospice de Cocon in Sint Anthonis. In een persoonlijk gesprek wordt er meer verteld over dit onderwerp en over het werk van de VPTZ en het Hospice.

Stremming en hinder bij keersluis haven Katwijk

De komende tijd zal de scheepvaart regelmatig hinder ondervinden van werkzaamheden aan de keersluis bij de haven van Katwijk. Lees verder voor meer details.

Werk aan de Maaslijn

De komende jaren wordt de Maaslijn, de spoorlijn tussen Nijmegen en Roermond, aangepast. Er gaan elektrische treinen rijden op dit spoor. Het werk wordt gedaan door Swietelsky Rail Benelux in opdracht van ProRail. Het Ministerie van Infrastructuur en de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland helpen ook mee. Zo kan Arriva straks beter en op tijd rijden. Wat staat ons te wachten?

Meer nieuws